Godis TIPS!
Så här på en fredag tänkte jag bjuda på ett superbra tips =)
Vilken hund gör inte vad som helst för korv, köttbullar, leverpastej, blodpudding och annat kletigt??? Mindre kul är det när man stoppar ner handen i fikan och får kletet över allt!!! Då är det superbra tipset att man TORKAR godsakerna i micron ;-) Hunden brukar tycka att det fortfarande är lika gott och dessutom är det supersmidigt!
Till exempel: Ta grillkrovar och skär i tunna slantar och lägg ut dem på en tallrik med hushålspapper på. Se till att dom inte nuddar varandra för då fastnar dom ihop för evigt ;-) Kör sedan ett par minuter i micron och torka av lite fett mellan varven. När dom är mindre och lite bruna är dom klara! Precis samma sak kan man göra med leverpastej, blodpuddigt och dylikt! När dom är torkade kan man ha dem i fikan utan att få klet över allt – nemasproblemas!
Lycka till!
Ha en fantastisk helg och glöm inte att ladda inför söndagens träningsträff! =)
Kram,
Lisa och Kira