Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Vilken härlig hundig dag!!!

Publicerad 2011-08-14 18:11:14 i Allmänt

Hallojsan!!!

Vilken ljuvlig hel dag i hundens tecken! Det blev en tidig morgon och 07:00 var jag uppe på Brukshundklubben! Det var dags att kika på MT (mental test) som en del av M1-(mental)utbidlningen jag går! Tre hundar av olika ras hann jag med innan jag var tvungen att ila iväg på nästa uppdrag! Tyvärr ingen av dom blev godkända, men ack så lärorika! Verkligen jätteintressant! Är ni sugna så åk upp på ett MT och kika!

Sedan hem en kvart och äta, sedan vända och på Idavallens (sheltie) kennelträff och kika! Väl hemma var jag rätt så trött och rätt så solbränd efter en dag i ljuvlig sol men Kira var fullt taggad och redo för aktivitet! Körde ihop en rallylydnadsbana och rejsade ett par varv med henne och nu sitter jag här och pustar ut medan Kira tigger om mer kuuul!

Nej åter till något nyttigt! ;)

/Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela