Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny träningsträff - Utställningsträning!

Publicerad 2012-03-06 08:46:19 i Allmänt

Hallo på er alla härliga mattar och hussar!

Nu är det dags för träningsträff igen! Den blir nu på lördag den 10 mars klockan 12:00 vid arenan (Fjällräven Center)! Det kommer bli utställningsträning för hela slanten! Det innebär att lära sig hur man visar sin hund i ringen på bästa sätt, hur man ställer upp hunden och så vidare. Ett bord kommer finnas för de mindre raserna, så då får de träna på att stå på det också! Till min hjälp på denna träning har jag Lena Ohlson som är en superduktig utställningsdomare. Hon kommer att prata lite teori och sedan visa oss lite tips och tix och dessutom kommer hon att känna igenom alla hundar, precis som dom gör på utställning, så det är superbra hanteringsträning för ALLA hundar även om man inte är intresserad av att ställa ut så kom även om du har en hund som du inte vill/kan ställa ut! :) Tänk på att det inte kommer bli någon bedömning utav hundarna utan det här är bara träning!

Ta med utställningskoppel och lite smarrigt godis till hunden om du har! Jag kommer även att ta med ett gäng med utställningskoppel till salu för er som är intresserade utav det!

Hoppas verkligen att vi ses på lördag för det här är ett kanon tillfälle!

Kram,


Lisa och Kira: Hundtillbehör
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKira

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela