Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny träningsträff - STOR störning!

Publicerad 2011-12-25 12:49:22 i Allmänt

God fortsättning!!

Jag hoppas att ni alla har haft en jättebra jul och att ni är taggade för träning med STOR störning! Ler med öppen mun Nästa träningsträff blir nämligen nu på onsdag den 28 december klockan 12:30 på stan! Vi ses på torget (vid hästen) och sedan ska vi träna järnet på stan med alla som försöker fynda på mellandagsrean! Blinkar Vi miljötränar också med hiss- och rulltrappsåkning och avslutar med avslappning inomhus!


Det här är toppenbra träning för alla hundar och dom kommer sussa som små trötta valpar efteråt!


Vi ses på onsdag!


Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://www.facebook.com/LisaochKira

Julen 2011

Publicerad 2011-12-25 12:35:42 i Allmänt


Kira spanar in högen med julklappar (de som hon inte redan slukat)!  Bortskämd?! Njaee snarare älskad av många! ;) Lite divig blev hon allt när hon tillslut antog att alla var till henne och att hon kunde välja fritt under granen... Det är ju såå kul o öppna paket! Hon öppnade alla 17 (!) med lika stor entusiasm!


Mattes julklappshög! :D Mycket med hundtema, hur kan det komma sig?! Mycket märkligt! ;)

GOD FORTSÄTTNING på er alla!

Kram,
Lisa och Kira
http://www.lisaochkira.n.nu

Tack för alla superfina julkort!

Publicerad 2011-12-25 10:36:53 i Allmänt

Jag måste bara visa er alla fina julkort jag fått! Tack allihopa för fina julhälsningar på mail, facebook, sms, telefon och med vanlig post! Ni är så goa hela högen! Ha nu en god fortsättning!


 Tusen tack!

Publicerad 2011-12-18 15:39:14 i Allmänt

Nu har jag precis kommit hem från julmyset tillsammans med träningsträff-gänget och ska snart ila iväg på nästa julavslutning, denna tillsammans med skridskoskolebarnen! Men först ska jag skriva några rader här!

Tusen, tusen tack alla underbara hundägare med otroligt fina hundar som jag har fått den stora äran att umgås med under det här året och förhoppningsvis även under nästa år och året efter det och året efter det... Ni är fantastiska hela högen!

Nu sitter jag här med chokladaskar och en stor fruktkorg med massor av smaskens och ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga i den här chocken för utom TACK! Har jag verkligen förtjänat allt detta?!

Ha nu en underbar jul och ett gott nytt hund-år! Klura gärna på vad just DU och din hund vill hitta på för tok under nästa år och meddela mig så kanske vi kan göra det!

P.S Jag ska försöka hinna med att ha en träningsträff till innan året är slut så riktigt än är det inte över ;) hihi! Det blir nog stadsträning i mellandagarna när det är rikigt mycket folk på stan! Mer info kommer som vanligt när allt är spikat! D.S

En stor varm bamse-kram från mig och en rejält blöt och stoor retrieverpuss från Kira till er alla!

Ny träningsträff = JULMYS!

Publicerad 2011-12-13 18:51:14 i Allmänt

Hallo på er!!

Nästa träningsträff blir en specialare! Ler med öppen mun Det blir julmys nu på söndag den 18 december klockan 12:30 på Studiefrämjandet i stan. Hör av er om ni inte vet vars det ligger! Vi snackar hund och jag bjuder på glögg, julmust, pepparkakor, skumtomtar och kanske en liten julklapp också Blinkar. Jag kommer även att ha med mig lite hundtillbehör om ni vill passa på att köpa en liten julklapp till jycken! Tyvärr får vi inte ta in några hundar i lokalen...

Hoppas att ni kan fira fjärde advent med oss! Till er som inte kan komma önskar jag er en riktigt GOD JUL!!!

Kram,


Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKira

P.S. Ni missar väl inte min nya hemsida??? Kika in på http://www.lisaochkira.n.nu vettja!

 

Hemsida!

Publicerad 2011-12-11 11:00:01 i Allmänt

Nu ni har jag tagit mig i kragen och fixat en hemsida för alla mina hundtillbehör! Den är inte rikigt klar men ni får tjuvkika lite om ni vill! Det fattas mest bilder ju nu ;)

Kika in på http://www.lisaochkira.n.nu

Ha en toppen tredje advent nu! 

Kraam  

Ny träningsträff!

Publicerad 2011-12-04 14:12:48 i Allmänt

Hallo!

Nu är det dags för träningsträff!!! Ler med öppen mun Vi ses ondag den 7 december klockan 18:30 vid Bilprovningen!

Det många som har efterfrågat en till stadsträning så en till sån ska vi ha innan jul! Blinkar Sedan har jag planerat att bjuda er alla på en mysig julavslutning! Vi dricker glögg och julmust, knaprar på lite pepparkakor och snurrar hund! Vad tror ni om det? Mer info kommer!

Ha en störtskön andra advent!

Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKira

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela