Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Nya galna påhitt!

Publicerad 2011-11-15 21:55:12 i Allmänt

Om ni är sugna på att se lite bilder från förra träningsträffen när vi var på stan så kika gärna in på Gårdsbackens superfina blogg: http://gardsbacken.blogspot.com/2011/11/stadsmiljotraning-med-lisa-och-kira.html?showComment=1321389799757#c99439223136228525

Jättekul att ni fotade Paula och Danne, det är jag helt värdelös på själv!Julklappstips? Spana in min nyaste galenskap!Ett hänge med din fyrbentes namn handstansat i en avlång tag i blankt rostfritt stål vilket gör att den inte tappar färgen! Den är även nickelgodkänd. Självklart går det att skriva vad som helst på den ;) Tagen är 30x10 mm

Texten går att få vågrätt (som på bilden) eller lodrätt! I en rad eller i två rader (om man vill ha flera namn på samma).

Levereras i en snygg organsapåse! 85 kr + ev. frakt (12 kr)Ha det gott allihopa! Nu ska jag sova och ladda för i morgon! Då blir det först skoldag som vanligt i Umeå och sedan bär det av ner till Sundsvall och lyssna på en föreläsnng av Eva Bodfäldt! http://evabodfaldt.com/ Hon har bland annat skrivit boken Kontaktkontraktet (säg det snabbt om ni kan ;) Suuuperspännande, jag har längtat efter den länge! En uppdatering om den kommer!

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela