Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ringsekreterare!

Publicerad 2011-10-17 08:20:56 i Allmänt

Heej!

Brr va kallt det börja bli! Sitter i Umeå just nu och ska försöka plugga lite Nationalekonomi, men det går väl sådär...

I går var det en härlig och hundig dag! ÖBK hade sin inoff. utställning och jag var ringsekreterare, vilket är rikigt kul speciellt när man får skriva till en superbra domare! Fick se jättemånga fina hundar, både bekanta och nya, och jätteduktiga förare! Grattis till alla fina resultat!

Kira har varit lite smådålig, kräktes flera gånger igår, men nu verkar hon lite piggare så jag hoppas att det bara var något olämpligt som hon hade hittat och slukat...

Nej nu måste jag ta tag i pluggandet! ;) Ha en kalasbra vecka allihopa!

/Lisa och Kira

SBK Kursledarutbildning!

Publicerad 2011-10-15 18:54:10 i Allmänt

Hallo på er!

Nu har jag varit på äventyr utan Kira! I fredags eftermiddag åkte jag och några till från ÖBK ner till Björkudden där fler från andra klubbar också slöt upp! Sedan har vi drillats i SBK-organisationen, Hunden och lagen och en massa annat intressant av Studiefrämjandet!

Riktigt trevligt att fara iväg på nått sånt här och dessutom få bo på hotell är ju en rikig lyx! Det enda som saknades var ju så klart Kira...
Ha en fortsatt rikigt trevlig helg! - och ni! Glöm inte att det är inoff. utställning uppe på hundtorpet i morgon, kom och kika!

/Lisa

Ny träningsträff - Rallylydnad!

Publicerad 2011-10-14 11:34:55 i Allmänt

Hallo på er! Ler med öppen mun

Nu är det äntligen dags för träningsträff igen! Kylan och frosten har slagit till och vi måste passa på och träna sånt som inte går när snön fallit! På onsdag den 19 oktober klockan 18:30 ses vi på grusplanen som är mellan Fjällräven Center och Lungviksparken (där vi brukar vara) och kör RALLYLYDNAD! Superkul för både hund och förare! Det bygger kontakt och samarbete på ett kanonfint sätt! Kom och testa, alla kan vara med! Ler med öppen mun Bjud gärna med era hundvänner så får dom också testa på!

"Rallylydnad har den vanliga familjehunden i åtanke och betoningen ligger på glädje och samarbete. Målsättningen för träningen är att skapa en hund som fungerar väl i hemmiljö tillsammans med familjen likaväl som på offentliga platser eller tillsammans med andra hundar. Teamet strävar efter smidighet och uppmärksamhet med positiv utstrålning." http://rally-lydnad.se/

Hoppas verkligen att vi ses på onsdag! Ler

Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.comNi missar väl inte vår nya Facebook-sida?! Kika in på http://www.facebook.com/LisaochKira

Höstmys!

Publicerad 2011-10-07 21:44:10 i Allmänt

Hallo!

Nu har jag sackat efter med uppdateringarna igen!!! Den här gången får jag skylla på att jag hade en 6 timmars tentamen idag i Nationalekonomi - Resursfördelningsteori, ja ni hör ju hur kul det är...

I morgon ska jag äntligen få sätta mig och sy lite, både till er som beställt och lite dummies!

I lördags var Maja och Nittra här på höstmys och Maja knäppte en massa fina kort på min pärla! Tusen tack igen! Här kommer helt enkelt några bilder!


Ha en trevlig höst allihopa!

Ha en kalasbra helg allihopa för det ska jag ha! :D

Kramelikram,

Lisa och KiraFör er som är sugna på en träningsträff kan jag som vanligt säga att det är på gång! Jag avslöjar att det blir rallylydnad så nu kan ni "tjuvträna" lite, hihi! Mer information kommer till er snart!

Spana in på http://www.maryme.se/kund-kvallar/ så ser ni att jag har blivit tillfrågad att hålla en föreläsning i november!

Ni har väl inte missat vår nya facebooksida? Kika in på http://www.facebook.com/LisaochKira

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela