Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Träningsträffarna!

Publicerad 2012-08-29 20:27:20 i Allmänt

Hallo på er!

Tydligen har det varit något knas med bloggen så att ni inte har kunnat se mina inlägg men jag har kunnat se dem, knepigt värre! :( Nu hoppas jag att det ska funka som vanligt igen, kommentera gärna att ni kan se detta inlägg så jag vet!

Ledsen för er som missat träffar på grund av detta!

Nu åker jag till Tromsö på utställning men när jag kommer tillbaka i början på nästa vecka så är allt som vanligt igen, så ladda gärnet så kör vi till veckan!!!

Kram på er alla!

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela