Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny träningsträff!

Publicerad 2012-01-26 15:25:05 i Allmänt

Hallo på er alla duktiga mattar och hussar!

På grund av ändringar i mitt schema så blir nästa träningsträff på tisdag den 31 januari klockan 18:30 på Bilprovingen. Vi tränar järnet och har skoj!

Hoppas vi ses på tisdag!

Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKiraLisa och Kira: Hundträning i Örnsköldsvik på Facebook: https://www.facebook.com/PetterssonLisa?sk=wall#!/groups/305736282803148/


Sparktur!

Publicerad 2012-01-22 12:49:54 i Allmänt

Jag har precis kommit in från en ljuvlig sparktur med min bästa! Jag lyckades med bedriften att både ta med mig kameran och fota!!! Så här kommer några bilder!
 


Puss på nosen min lilla sockertopp!
 


Är det inte ljuvligt vackert ute?


Den bästa som finns <3 spanar ut över kanten! Matte tänker - iiinte bada nuuu!!


Utför "mördarbacken", jag står på toppen och gruvar mig en aning - Kira är bara galet taggad på att ge sig utför...


Kan ni fatta att jag lyckades med bravaden att ta av mig ena handsken, få upp ryggsäcken som sitter på stryet, hitta kameran, få ut kameran ur fodralet, få på eländet, och knäppa två kort medan vi susar fram i 100 knyck och jag försöker strya med ena handen och snön yr bakom oss!? Jag är imponerad!


Här kommer en actionbild från en tidigare tur! Yiiha full fart frammåt, haha!


Kram kram på er alla så hörs vi!!


Nästa träningsträff blir troligen på torsdag till veckan, information kommer till er alla som vanligt! ;) Om ni vill kika på några bilder från förra tränigsträffen så har Paula och Danne på Gårdsbacken skrivit några rader på sin fina blogg! Tack för det! http://gardsbacken.blogspot.com/2012/01/skks-uppfodarutbildning-och-hund-hund.html 

Alla ni som har Facebook har väl inte missat att jag nu äntligen efter era önskemål äntligen gjort en grupp? Ni hittar den på https://www.facebook.com/media/set/?set=a.285765751479436.80883.100001380407804&type=1#!/groups/305736282803148/ eller sök på "Lisa och Kira: Hundträning i Örnsköldsvik"! Välkomna!


Ny träningsträff!

Publicerad 2012-01-12 08:27:47 i Allmänt

Hallo på er alla!

Tack för igår alla som var med på promenaden! Hela 22 hundar blev vi, otroligt kul och vilken bra träning! Ler med öppen mun Vi planerade och bestämde ett nytt datum för nästa träningsträff som blir på tisdag den 17 januari klockan 18:30 på parkeringen vid arenan (Fjällräven center). Det kommer bland annat bli ett gäng med härliga övningar som vi gör tillsammans!

Det blev också bestämt att vi ska införa "Veckans trick" för att inspirera varandra med lite roliga trick man kan pyssla med i vinter, toppen idé tycker jag! Veckans trick är: High-Five! Så det tränar vi på tills på tisag och då ser vi hur långt vi kommt! Kan hunden redan det här tricket så utveckla det! Kanske High-ten med en puss, er fantasi sätter gränserna så släpp loss!

Vi ses på tisdag!

Kram,


Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKiraEfter mångas önskemål så ska jag nu äntligen ordna en facebook grupp till oss! Sök på "Lisa och Kira" om en liten stund så hittar ni den!


Ny träningsträff - Promenad!

Publicerad 2012-01-10 08:10:52 i Allmänt

Hallo!

Som vi bestämde i söndags så blir nästa träningsträff redan nu på onsdag den 11 januari klockan 18:30. Vi samlas vid Djursjukhuset och sedan går vi runt Höglanssjön tillsammans med våra fyrbenta! Ler

Hoppas att ni hinner ta en promenad med oss!

Kram,


Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKira 


Om någon är nyfiken på vår förra träff så har Paula och Danne på Gårdsbacken knåpat ihop en jättefin sammanfattning av dagen på deras blogg! Tusen tack för det! Välkomna in och kika där! http://gardsbacken.blogspot.com/  

Fototävling!!!

Publicerad 2012-01-06 10:58:44 i Allmänt

Är ni tävlingssugna??? Leta fram em bild på jycken och gå in på min sida på Facebook och va med i en fototävling! http://www.facebook.com/LisaochKira all info finns där så kom igen nu allihopa! :D

Kram kram och lycka till!

Ny träningsträff!

Publicerad 2012-01-03 16:45:06 i Allmänt

Hallo och god fortsättning på det nya året!

Nästa träningsträff blir INTE den 5 januari som vi hade bestämt sist eftersom det är trettondagsafton! ISTÄLLET blir träffen nu på söndag den 8 januari klockan 12:30 på Studiefrämjandet i stan! (Apoteksgränd 3). Vi går igenom tips och idéer på aktivering som man kan roa sig med i vinter! Det kommer bli störtkul! Ler med öppen mun Hundarna är välkomna att vara med och träna nyttig passivitet Blinkar. Ta med andra hundkompisar om ni vill! Kaffe finns att köpa för 5 kr.

Hoppas att vi ses på söndag för det kommer bli grymt!

Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKira

God fortsättning!

Publicerad 2012-01-02 17:36:41 i Allmänt

Hoppas att ni alla hade en trevlig nyårsafton och att det gick bra med era hundar! Här var vi bortbjuda till min Faster så vi åt på tok för mycket god mat, spelade sällskapsspel och väntade in det nya året!

UFO-ballonger är väl himla mysiga? Vi skickade upp ett gäng och njöt av tystanden! Nu kommer en fundering... Varför får man med en tårta med raketer när man köper UFO-ballonger??? Urbota dumt tycker jag! Man köper väl tysta fina UFO-ballonger av en anledning? Att man INTE vill ha något som smäller? Jag hoppas att dom var tvungen att göra så för att bli av med eländet som smäller för det är ingen som köper dom! Sån tur har vi säkert inte men jag hoppas att fler och fler tycker att det där med raketer är bra onödigt och börjar tänka ett steg längre på alla de stackras djur som är livrädda under denna helg! Själv har jag turen att ha en hund som tar det lungt under nyår men jag lider verkligen med er som har det jobbigt :/

Nej nu över till något annat. Idag blev det en riktig pysseldag, vad annars kan man göra när det regnar och stormar såhär?! Jag knåpade ihop ett litet gäng kampflätor! :D


http://www.lisaochkira.n.nu


Nu gör vi det här året till det bästa någonsin! Är ni med mig?


P.S. Angående nästa träningsträff så bestämde vi den 5/1 MEN detta är på trettondagsafton så vi flyttar den! Info kommer om om när den blir! D.S.

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela