Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Träningsträffar!

Publicerad 2012-11-22 10:12:49 i Allmänt

Ni kommer väl ihåg att all info om träningsträffarna numera finns på den nya hemsidan http://www.traningstraffar.n.nu ? Där ligger alla träningsträffar för resten av året nu ute!
 
Hoppas att vi ses!
 
Kram,
Lisa och Kira

Allmänlydnadsintruktörsutbildning

Publicerad 2012-11-20 13:15:00 i Allmänt

Hallo på er!

Ska försöka att ge mig i kast med ett litet blogginlägg (det var ju ett tag sedan sist) medan jag sitter på tåget på väg hem från Umeå!

Jag går en allmänlydnadsinstruktörsutbildning (känn på det ordet!)genom Brukshundklubben och den hålls på Timrå Brukshundklubb. Utbildningen är flera helger under hösten och våren och i helgen var jag på min tredje helg. Det är helt sanslöst kul! Jag hade Kira med mig under hela helgen och hon skötte sig kanon, passivitetsträningen har gett resultat! Hon låg på sin fäll nedanför min stol och sov mest hela tiden (förutom när hon fick ett ryck och åt upp en spindel som kom krypande...)

Varje helg brukar vi åka ner på lördagen och sedan hem på kvällen och ner på söndag morgon igen, men denna helg sov jag och Kira + resten av familjen på hotell - lyx! Jag passade även på att testa Kiras spårning på hotellet. Mamma, pappa och Jessica (min lilla syster) hade tidigare under dagen varit till rummet och lämnat packningen innan de hämtade upp mig och Kira på klubben. När vi kom in på hotellet så fick Kira spåra fram till rätt rum och hon gjorde det galant utan problen uppför trappen och genom en dörr och utför en trapp för att sedan sätta nosen mot rätt dörr och markera. Extra roligt var det för jag visste ju inte heller vilket rum som var rätt så det var bara att lita på henne!

Kira njöt på rummet och for runt som en tok när hon insåg att hon fick vara i ALLA sängar (inte bara min). Hon passade på att lämna lite svarta hårstrån i de vita lakanen innan vi åkte hem...

En supertrevlig helg har det varit! Nästa utbildningshelg är i januari - den ser vi fram emot trots att det inte blir någon hotellvistelse då!
 
Nu är jag snart framme i Ö-vik och ska kila in på jobbet för en trim-kund! Härliga tider :)

Ha en strålande bra dag allesammans!

Kram,
Lisa och Kira

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela