Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Nytt för träningsträffarna!!!

Publicerad 2012-10-17 09:17:00 i Allmänt

Hallo på er alla duktiga hundägare!

Nu är det lite nytt som gäller för träningsträffarna! All information kommer numera att finnas på http://www.traningstraffar.n.nu så skynda er in där och glöm för tusan inte att lägga till sidan som favorit!

Alltså så kommer informationen om träningsträffarna inte att uppdateras här på bloggen, via sms eller via mail utan det är hemsidan som gäller från och med nu :) Facebook-gruppen kommer att finnas kvar som vanligt men även för den är det hemsidan som gäller. Bloggen ska jag försöka uppdatera lite mer om vad som händer i min och Kiras träning och vardag för er som är nyfikna på det ;)

På hemsidan kommer jag i början av varje månad att lägga ut datum för en hel månad så då kan ni bara boka in i kalendern ;) Jag hoppas att det ska bli smidigare både för er och för mig. Säg gärna vad ni tycker!

Glöm nu inte att ladda för nästa träningsträff som är nu på söndag, all information finns som sagt på hemsidan ;)

Kram på er alla och ha en toppenbra dag så hoppas jag att vi ses snart!!!

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela