Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Tillägg till träningsträffen som är i morgon!

Publicerad 2012-02-18 18:40:41 i Allmänt

Jag glömde ju helt bort att skriva att det även kommer bli lite boktips i morgon på träningsträffen (mer info om den finns i inläggen under)! Jag kommer även att ta med mig lite hundtillbehör så de som är intresserade får kika! ;)

Dessutom får ni jättegärna ta med egen klotång, bandage o. dyl. om ni vill testa på eran egen hund direkt eller om ni vill passa på att få lite hjälp!

Vi ses i morgon!

Har uppdaterat hemsidan i massor idag! http://www.lisaochkira.n.nu/uppdaterat

http://www.lisaochkira.n.nu

Ha en fortsatt trevlig helg!

/Lisa och Kira

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela