Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny träningsträff!!!

Publicerad 2012-05-03 16:13:51 i Allmänt

Hallo på er alla härliga mattar och hussar!

Nu är det dags för träningsträff igen! Vi kör samma upplägg som sist, fast vi byter tider. Träffen blir nu på söndag den 6 maj på grusplanen som är bredvid Arenan (Fjällräven Center). Mellan 13:00 och 14:00 kör vi de mer erfarna hundarna med mycket störning och mycket lös hund! Mellan 14:00 och 15:00 kör vi de som inte kommit riktigt lika långt med en massa härliga övningar och en och annan utmaning! ;) Obeservera de två tiderna!

Hoppas att vi kan ses och hör som vanligt av er om ni funderar över något!

P.S. Vi ska också passa på att diskutera lite upplägg inför nästa träningsträff som kommer att ha tema bruksspår! :) D.S.

Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKira

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela