Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Föreläsning om Hundmassage och stretching!

Publicerad 2011-04-18 13:13:47 i Allmänt

Hundmassage och stretching!

Visst vore det bra att kunna förebygga skador på sin fyrbente kamrat? Två föreläsningar om hundmassage och stretching är inplanerade för er!

Det är Caroline Lindgren, diplomerad hundmassör, som kommer att hålla i föreläsningarna. Kika in på hennes hemsida http://www.hippotreatment.se för att få veta mer om henne!

Det kommer bli två tillfällen att välja på, samma föreläsning båda gångerna så man väljer alltså ett tillfälle, det som passar bäst!

Vi kommer att ha både teori och praktik med fokus på det praktiska!

De dom vill och känner att sin hund klarar av att slappna av i en ganska störig miljö får gärna ta med sig sin egen hund till föreläsningen!

När? Tisdag 17/5 eller onsdag 25/5

Tid? 
18:30 – ca 20:30

Var? 
Burlin Motor (Toyota), Gesällvägen 1, 891 41 Örnsköldsvik - Ring mig om ni inte hittar dit!

Kostnad? 
50 kr per person inkl fika! ;)

Övrigt: 
Ta med något att sitta på, både till dig själv och till hunden!

Anmälan: 
Anmälan sker till Lisa Pettersson 073-07 69 789, Lisa_91_278@hotmail.com senast dagen före! Max 10 personer per föreläsning så först till kvarn gäller!

Givetvis får man bjuda med andra hundkamrater att delta!

Har ni några funderingar så hör gärna av er!

Välkomna!

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.comOBS!!! Se inlägget under för mer information om nästa träningsträff!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela