Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Jäkla hundskor!!!

Publicerad 2011-04-15 11:26:06 i Allmänt

Jag blir tokig!!! Är det någon som vet av nån bra hundsko???

Kira har ju skurit upp tassen och måste ha en sko. I onsdags köpte jag en sko till henne, som var helt utnött samma kväll... I torsdags var jag och bytte den mot en ny sort som blev utnött samma kväll... Jag blir galen?! Är hundskor gjorda för innomhusbruk eller?

Idag måste jag på djuraffären för tredje dagen och byta till en ny sko i annat fabrikat och testa den! Kanske den kan hålla mer än en kväll?!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela