Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Lite kort om veckan

Publicerad 2011-04-20 08:26:38 i Allmänt

Tjenamoss!

Tänkte bara skriva lite kort om vad vi har hittat på för tokigheter den här veckan!

I måndags var vi och tränade apportering med SSRK och det gick som vanligt inte superbra... Apportering i störning verkar vara himla svårt för svarta faran! Men det är bara att jobba på ;)

I går var jag och myste med Lindas, eller snarare Chess, underbara valpar! Jösses vilka godingar!!! Klantig som jag är så hade jag såklart ingen kamera med mig men kika in på hennes hemsida så finns det jättefina bilder! http://manchesters.se/ 

Sedan var det möte med SSRK på kvällen!

Ikväll är det tävlingslydnad vid arenan klockan 18:00 så kom dit om ni är sugna på att träna lite! :D

Nu blir det juridik seminarium!

/Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela