Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Utställning!

Publicerad 2011-04-09 19:42:40 i Allmänt

Hej hopp!

Ska börja med att meddela att Kira mår mycket bättre! Alla era krya på dig hälsningar har nog hjälpt henne tillsammans med några piller <3 Hon är fortfarande lite svag med så mycket piggare! Har aldrig varit så glad att hon dragit i kopplet...

Dagen igår startade tidigt, redan 07:30 var jag vid Modohallen och började dona inför utställningen! Satt först i vaccinationskontrollen vid insläppet och sedan var jag ringsekriterare! Jättekul! :D Man lär sig mycket om raserna, speciellt när man får skriva till en så härlig dommare som vi hade! Hon var verkligen jättebra! En lång dag blev det, ända till 15:00, men mycket hundar var det verkligen och en rikigt trevlig dag!

Nu måste jag fortsätta mitt donande med allt möjligt jox, imorgon är det en ny vecka och ett seminarium i juridik står på tur!

Ha en kanonbra start på veckan allihopa!

/Lisa och Kira

P.S. Information om nästa träningsträff kommer strax, troligen i morgon! D.S.

Kommentarer

Postat av: Lena

Publicerad 2011-04-10 19:23:25

Vad skönt att höra att Kira mår bättre. :-D <3

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela