Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Rallylydnadstävling!

Publicerad 2011-08-22 18:36:41 i Allmänt

Hallo på er!

Nu har vi kommit hem från ännu en tur till stugan! Den här gången firade vi mammas födelsedag och jag och Kira passade på att tävla lite rallylydnad! En jättetrevlig dag var det med bra domare! Kira var både bra och dålig, lite ofokuserad till en början men hon avslutade på topp! Lite mer träning så på det här så! Men jag är nöjd med henne det var ju matte som dabbade sig.... annars hade hon blivit godkänd!!! Stackars hund... :/

Idag har vi ätit på Näske krog till middag, uuuunderbart gott som vanligt! :D

Nu måste jag packa upp och göra lite nytta innan det är dags för Hollywoodfruarna ikväll! ;)


Ni som är sugna på träningsträff - håll ut jag har inte glömt er godingar! Det har bara varit fullt upp ett tag! På lördag är det rallylydnad, mer info om det kommer till er vilken dag som helst!

Kraaam

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela