Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny träningsträff - STOR störning!

Publicerad 2011-12-25 12:49:22 i Allmänt

God fortsättning!!

Jag hoppas att ni alla har haft en jättebra jul och att ni är taggade för träning med STOR störning! Ler med öppen mun Nästa träningsträff blir nämligen nu på onsdag den 28 december klockan 12:30 på stan! Vi ses på torget (vid hästen) och sedan ska vi träna järnet på stan med alla som försöker fynda på mellandagsrean! Blinkar Vi miljötränar också med hiss- och rulltrappsåkning och avslutar med avslappning inomhus!


Det här är toppenbra träning för alla hundar och dom kommer sussa som små trötta valpar efteråt!


Vi ses på onsdag!


Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://www.facebook.com/LisaochKira

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2011-12-25 23:29:52

Men j*vla skit. Jilla löper och är i höglöpen så vi kan inte komma. Känns dumt när det är så många pojkar i gruppen. :( Och Joppe har ju nyss kommit hem så han kan inte heller följa med. Men jag kanske får komma utan hund och vara aningens utanför. :/

Men ni andra får ha det så bra iallafall!

Linda och Jilla

Postat av: Lisa och Kira

Publicerad 2011-12-26 11:46:44

Va synd!!! :/ Tusan också! Ev. har jag två hundar så då kan du få låna en om du vill :)Va kul med lille knytet, när han är vaccinerad då får han hänga med! :)

Postat av: anna

Publicerad 2011-12-27 21:10:26

suck, när man väl kan så är det mitt på dagen. jobb jobb istället

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela