Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ännu mer spår!

Publicerad 2011-06-19 19:58:59 i Allmänt

Tjenamoss!

Det har blivit mycke spår i några dagar nu! Tidigt, tidigt på lördags morgonen var det dags att vara spårläggare och spårmottagare på en lägre spår tävling i Gideå som Brukshundklubben annordnade! Med björntankar i huvudet började jag lägga spåret med en viss nervositet att komma vilse, men runt kom jag och alla pinnar på rätt ställe så det var mycket bra snitslat! =) Det gick väl inte superbra för den tävlande som skulle gå mitt spår men några pinnar + slutet hade han med sig iallafall! Överlag gick det lite halvdåligt för de som tävlade vilket är synd, det är ju alltid roligare om det går bra för dom! Men trevligt hade vi ändå! ;) Sedan blev det lite lunch hemma och till kvällen väntade thaimat (premiär för mig) med alla goa träningskompisar! Tusen tack tjejer för en kanon kväll!!! :D

Idag blev det ännu en tidig morgon i spårets tecken! Det var dags att spåra med vardagslydnadskursen jag hjälper till med, 5 timmar i Gärdalsskogen blev det med spår, uppletande, 1:a hjälpen + tassbandage och korvgrillning! Mycket trevligt med duktiga hundar och ägare! =)

När jag ändå var inne på spåret så la jag ett till Kira när jag kom hem och det gick bara bra och i lagom fart - YES!!! :D Nu är det bara att jobba ännu mer med markeringarna!

Nu blir det en lugn kväll och mys med mattes svarta pärla!

Sköt om er!

/Lisa och Kira

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela