Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny träningsträff!

Publicerad 2011-03-20 18:08:03 i Allmänt

Hallo på er alla! Ler med öppen mun

Nästa träningsträff blir på torsdag den 24/3 klockan 18:30 vid Bilprovningen. Nästa gång ska vi försöka hitta på något annat så det blir lite variation, det är kanonbra! Ev. blir det en träning på stan igen. Kom gärna med förslag! När snön äntligen har försvunnit så kan vi hitta på massor av bus!

Jag kommer att hålla i lite övningar den här gången för de som vill, naturligtvis får man träna själv om han hellre vill det Blinkar. "Temat" blir inkallning! Inkallning ger frihet och är superviktigt! Man kan aldrig ha för bra inkallning på sin hund... Ta med: Långlina (spårlina) och en superkul leksak om ni har!

Hoppas att vi ses på torsdag!

Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com

Kommentarer

Postat av: maudis

Publicerad 2011-03-24 09:56:23

Hejsan gumman!!

Usch skäms för att jag varit så dålig på att komma på dina underbara träningar, men jag har haft sån jäkla värk!! Men idag ska jag iaf försöka komma till Bilprovningen, OM det inte blåser så fruktansvärt.. Tycker ju att det är tasktigt mot lillan, att det ENDA väder hon HATAR är ju just BLÅST & att då tvinga henne att vara ute, när hon bara vill IN, känns så fel..

Men jag hoppas att blåsten avtar.. Ska ta med dragselen till Kira också..

Kramen

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela