Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

OBS! Ändrad träning!

Publicerad 2011-03-22 20:22:05 i Allmänt

OBS!!!

Tävlingslydnadsträningen som brukar vara på arenan klockan 18:00 varje onsdag är ÄNDRAD till Bilprovningen klockan 19:00 pga Modo match!!!

Jag kommer inte att vara där pga tenta 16-20... Hoppas att träningen går bra! =)

Träningsträffen på torsdag är som plannerat, se tidigare inlägg!

/Lisa

Kommentarer

Postat av: Anki

Publicerad 2011-03-24 20:31:41

Vi kunde inte vara med ikväll för idag har valparna kommit, efter många om och men. Tre små tjockisar, en tik och två hanar. Du får ta med mamma och komma och hälsa på oss när de blivit några veckor gamla.

Mvh Anki

Postat av: Lisa och Kira

Publicerad 2011-03-25 08:57:36

Åhh va kul!!! Hoppas att allt gick bra! 3 små godingar, ojoj va spännande! Klart vi vill komma och kika på dom när dom vuxit på sig en aning! :D

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela