Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Träningsnytt!

Publicerad 2011-03-17 12:45:15 i Allmänt

Åh jag hade skrivit ett så bra inlägg och gissa vad som hände?! Jo alltihopa försvann! #¤&#%¤ Men jag börjar om med nått lite kortare och tyvärr tråkigare om veckans träningar...

I måndags var vi på Bilprovningen och skulle träna apportering med SSRK, men det blev vanlig träning istället...

I tisdags var jag hemma så vi var ute och lufsade i skogen och njöt av takdropp, fågelkvitter och solsken!

I går var vi vid arenan och tränade lite tävlingslydnad och fick skotträning på köpet då de smällde av flera fina raketer från Kusthöjden...

I dag har vi varit en sväng på Reginas, så där fick Kira sig både lite träning och nya saker... Det blev ett baggenbälte och en tävlingspärm. Sen så är det ju träningsträff ikväll klockan 18:30 på Bilprovningen. Missa inte det! ;)

Softbelt Reflex
http://www.baggen.se/sv/hund/softbelt/softbeltreflex.html 

Nej nu ska jag smaka en av mina nybakta muffins med vitchoklad och dumle och sedan ska jag gå ut och sätta bältet på prov!

Ses i kväll!

/Lisa och Kira


Mummmmms!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela