Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Dålig uppdatering!

Publicerad 2011-05-29 17:58:07 i Allmänt

Tjenamoss!

Hoppas att ni inte har övergivit mig på grund av den ur usla uppdateirngen! Det har varit vääldigt mycket ett tag, men här kommer lite om vad som hänt på senaste tiden!

Den sista föreläsningen med Hundmassge och stretching har varit, jag hoppas att ni har fått användning för dom! Ännu en föreläsning i ett annat hundämne är inplanerat, mer information om det kommer!

Jag är hjälpinstruktör på en vardagslydnadskurs på Brukshundklubben nu, väldigt lärorikt och intressant!

Jag och Kira har precis avslutat jaktkursen som vi har gått med SSRK. Kira har fått testa på både kråka och kanin! Det har varit riktigt kul! Nu vet vi vad vi ska jobba med!

I fredags var jag på IKEA en sväng med faster, inga riktiga storfynd blev det men en hyffsat stor knippe mjukisdjur till en överlycklig Kira! Favoriten just nu är en skrammlande racermorot!

I lördags var det Hundens dag på Dekarsön, där jag höll i lite uppletande och budföring! En jättetrevlig dag tillsammans med EFS Solbacken, Raginas Zoohörna, Rakel och givetvis alla hundar och hundägare! En kanondag :D

På söndagen blev det en tidig start, redan strax efter 07:00 på klubben! Det var dags för söktävling! Jag var helt dold figurant för elithundarna och helt öppen figge för högre klass hundarna! Nog måste man vara en hund galning för att sitta mitt ute i skogen i spöregn helt genomblöt med klibbande långkalsonger och tycka att det är superkul att se hundarna jobba! Det var också skyddstävling, så himla häftigt att se!

Idag har jag haft min sista tenta och nu är det SOMMARLOV! Woohooo :D Nu finns massor av tid till Kira helt plötsligt!

På fredag förmiddag åker ett gäng brudar och jag ner till Kramfors för tävlingar! Det blir min och Kiras debut i lydnadsklass 1, tre dagar på raken... Nervöst men superkul!

Nej nu ska jag bege mig ut och träna den svarta godingen en stund, det är många korta träningstillfällen som gäller nu inför helgen! ;)

/Lisa och Kira

Kommentarer

Postat av: Maja

Publicerad 2011-06-03 09:06:25

Mina hundar har också en racerkanin.! :D

Postat av: Maja

Publicerad 2011-06-04 17:43:12

Tack för i helgen! :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela