Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny träningsträff - Klövjeutflykt!

Publicerad 2011-05-09 13:39:01 i Allmänt

Hallo alla! Ler med öppen mun

Nästa träningsträff blir nu på lördag den 14 maj klockan 10:00. Då blir det klövjeutflykt till Ögletjärn tillsammans med Brukshundklubben! Låt din hund stolt bära fikat, njut av naturen och trivs! Om din hund inte har en klövjeväska (eller är för ung) och vill följa med och träna så går det naturligtvis bra! Det kommer bli kanonträning att gå i grupp i skogsmiljö utan att dra i kopplet!

Ta med eget fika, utflykten beräknas till ca 3 timmar och vi åker till Ögletjärn som ligger söder om Gullviks havsbad (skyltat). Fortsätt till vägen tar slut och där vi kan parkera.

Hoppas vi ses på lördag! Det kommer bli kalasmysigt! Blinkar

Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela