Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Eva Bodfäldt

Publicerad 2011-11-18 08:20:09 i Allmänt

Nu har jag varit på något fantastiskt kul! På onsdag kväll åkte jag och ett gäng brudar ner till Sundsvall för att lyssna på Eva Bodfäldt som bland annat skrivit den superduperbra boken Kontaktkontraktet (den rekomenderar jag er verkligen att läsa)! Hon hade en föreläsning om on/off och jösses va bra det var!!! Jag blev såå taggad och inspirerad så jag var tvungen och träna lite med Kira när jag kom hem strax efter 23 på kvällen... Himla valpsugen blev jag också...

Med mig hem fick jag också en klicker, ett toppenbra spiralarmabnd till klickern, en handlednings DVD och en signerad bok! Lite shopping måste man ju göra när vi inte hann mer än att äta middag på IKEA ;)

Tusen tack resesällskapet för denna underbara kväll!

Bild på Eva Bodfält, hundkonsult och Dante, foto Åsa Lindholm
http://evabodfaldt.com/ 


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela