Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny träningsträff - Rallylydnad!

Publicerad 2011-10-14 11:34:55 i Allmänt

Hallo på er! Ler med öppen mun

Nu är det äntligen dags för träningsträff igen! Kylan och frosten har slagit till och vi måste passa på och träna sånt som inte går när snön fallit! På onsdag den 19 oktober klockan 18:30 ses vi på grusplanen som är mellan Fjällräven Center och Lungviksparken (där vi brukar vara) och kör RALLYLYDNAD! Superkul för både hund och förare! Det bygger kontakt och samarbete på ett kanonfint sätt! Kom och testa, alla kan vara med! Ler med öppen mun Bjud gärna med era hundvänner så får dom också testa på!

"Rallylydnad har den vanliga familjehunden i åtanke och betoningen ligger på glädje och samarbete. Målsättningen för träningen är att skapa en hund som fungerar väl i hemmiljö tillsammans med familjen likaväl som på offentliga platser eller tillsammans med andra hundar. Teamet strävar efter smidighet och uppmärksamhet med positiv utstrålning." http://rally-lydnad.se/

Hoppas verkligen att vi ses på onsdag! Ler

Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.comNi missar väl inte vår nya Facebook-sida?! Kika in på http://www.facebook.com/LisaochKira

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela