Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

SBK Kursledarutbildning!

Publicerad 2011-10-15 18:54:10 i Allmänt

Hallo på er!

Nu har jag varit på äventyr utan Kira! I fredags eftermiddag åkte jag och några till från ÖBK ner till Björkudden där fler från andra klubbar också slöt upp! Sedan har vi drillats i SBK-organisationen, Hunden och lagen och en massa annat intressant av Studiefrämjandet!

Riktigt trevligt att fara iväg på nått sånt här och dessutom få bo på hotell är ju en rikig lyx! Det enda som saknades var ju så klart Kira...
Ha en fortsatt rikigt trevlig helg! - och ni! Glöm inte att det är inoff. utställning uppe på hundtorpet i morgon, kom och kika!

/Lisa

Kommentarer

Postat av: Maja

Publicerad 2011-10-16 17:27:51

Visst var det bra??? :D

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela