Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Helt gaaalet kul med SÖK!

Publicerad 2011-09-04 10:32:41 i Allmänt

Hallo på er!

I måndags drog skolan igång igen med full fart och hela veckan har varit fullmatad! Men nu måste jag uppatera er om vad som hände förra helgen!

Jag och Kira har har gått en fortsättningskurs i sök så himla kul det är, helt galet! Både jag och Kira fullkomligt älskar det!!! Kira jobbade så bra hela helgen och börjar mer och mer få in söktänket med hur hon ska söka av området och hon litar på mig och springer rakt ut därifrån jag skickat henne även om hon själv inte har fått någon retning/vittring/syn av figuranten. Sedan har hon fått lite svårare figgar att söka men hon springer fram till den gömda figuranten och tar snabbt och självmant lösrullen och kommer tillbaka till mig på stigen och gör påviset. En gång gjorde hon ett "kommunsök" haha ojoj vad hon sökte men det lönar sig ju inte för henne så det vann hon inget på! ;) Det hon bland annat skulle behöva jobba mer på är inlevereringen av lösrullen, hon släpper den en till två meter innan mig men det får vi träna separat! Men de börjar bli en sökhund av henne! Vi har fått massor med bra tips och idéer så nu är vi huuur taggade som helst! Rakel och Malin ni är ju helt underbara, TACK för en superdupermegakuuul kurs!

Nej nu måste jag gå till en föreläsning om Företaget: Kostnadsteori i Nationalekonomi! Ha en kalasbra helg allihopa!

För er som är sugna på träningsträff kan jag meddela att jag planerar för fullt och till veckan händer det! ;) Information kommer helst i eftermiddag till er alla!

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela