Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Träningsträffar x2

Publicerad 2012-04-03 21:32:34 i Allmänt

Hallo på er!

Förra veckan sprang ifrån mig med hästlängder och så gör även denna vecka, då var det tenta och nu är det möten av olika slag som tar upp varje kväll...

Här kommer iallafall två träningsträffar! Den första är nu på torsdag den 5 april klockan 18:30 vid arenan (Fjällräven Center) och då kommer jag och Kira inte att närvara, vi är tyvärr på möte :( Men ni kan ju träna järnet ändå, eller hur?!

Nästa träningsträff därefter blir den 11 april klockan 18:30 vid arenan (Fjällräven Center) med tema: LYDNAD och då är allt som vanligt igen! :)

Hoppas att ni kan komma och till dess: Ha en störtskön påsk!!!

Kram,
Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKira

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela