Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny träningsträff - RALLY!

Publicerad 2012-07-02 17:45:41 i Allmänt

Hallo på er!!!

Jag har varken dött eller glömt bort er Blinkar. Snarare har min kalender exploderat av överbelastning... Nästa träningsträff blir som jag lovat RALLYLYDNAD, jättekul och superbra aktivering för alla hundar som stärker samarbetet och kontakten! Hur har det gått för er att träna på skyltarna i nybörjar klass? Någon som kört fast eller har någon fundering? Hojta till i så fall :D Alla skyltar och mer info om rallylydnad finns på www.rally-lydnad.se

Träningsträffen kommer att bli på onsdag den 4 juli klockan 18:30 på grusplan vid arenan (Fjällräven Center). Ta med gó gotta till hunden och ett glatt humör så kör vi så gruset sprutar! Hihi! ;)

Kram,

Lisa och Kira

073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKira

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela