Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny träningsträff - SPÅR!

Publicerad 2012-05-10 21:26:47 i Allmänt

Hallo på er härliga hundägare!

Tack för promenaden ikväll, vi klarade oss från regnet!

Här kommer info om ytterligare en träningsträff! Ler med öppen mun Nu ska vi utnyttja våra hundarna fantastiska nos till bruksspår vilket innebär spår av människa! Träningsträffen kommer att bli uppdelad för att alla ska få ut så mycket som möjligt och för att vi ska få plats med alla spår i skogen!

För er som aldrig lagt spår förut eller som bara testat lite nån gång tidigare så kör vi nu på lördag den 12 maj klockan 11:00 på Genesön. Vi samlas vid Hemköp i Domsjö och följs sedan ut.

För er som lagt några spår förut och vet vad det innebär så träffas vi på måndag den 14 maj klockan 18:00 på Genesön. Vi samlas vid Hemköp i Domsjö och följs sedan ut.

Ta med
spårlina, spårsele, godis, vatten och små burkar om du har! Ta även med FIKA och nått att sitta på!

Hoppas att ni kan komma och utforska er hunds otroliga nos och kom ihåg att alla hundar kan spåra! Blinkar

Hör som alltid av er om ni funderar över något!

Kram,


Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKira

Lisa och Kira: Hundträning i Örnsköldsvik på FB: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.306428409400602&type=1#!/groups/305736282803148/

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela