Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Special träningsträff!

Publicerad 2012-05-28 19:25:47 i Allmänt

Hallo på er alla härliga hundägare!

Vi har i träningsgänget fått en speciell inbjudan av Lotta som har Zoobutiken i stan att komma till henne i butiken och träna! Tänk er en platsliggning vid godishyllan?! Underbart! Ler med öppen mun Det kommer hända massor av härliga saker! Bland annat en tipsslinga med finfin vinst till den med bäst hundkunskap, några små tävlingar, lite rallylydnad och lite agility!

Dessutom kommer jag gå igenom lite aktivietstips inför sommaren och lite pälsvård! Lotta kommer att ha kanooonerbjudanden för oss i butiken på dessa varor, så glöm inte plånkan Blinkar. Goa Lotta bjuder även på fika!

Nu på torsdag den 31 maj klockan 18:00 samlas vi vid arenan (Fjällräven Center) och sedan går vi tillsammans upp på stan.
Är det någon som känner att det blir ont om tid att hinna komma till 18:00 så går det givetvis bra att komma direkt till Zoobutiken klockan 18:30.

http://www.zoobutikenovik.se

Hoppas verkligen att vi kan ses för det här är verkligen ett kanontillfälle!!!

Kram,


Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKira
https://www.facebook.com/LisaochKira#!/groups/305736282803148/ 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela