Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Mattes älskling fyller 2 år!!!

Publicerad 2011-04-16 20:23:52 i Allmänt

Stort GRATTIS till väldens bästa Kira! <3 Grattis även till syskonen: Tula, Roxy, Esme, Wilma, Liam, Ludde & Elvis! Hoppas att ni alla får en riktigt bra dag och något extra smaskigt!

Själv ska jag med dåligt samvete åka bort på Kiras stora dag... Till Sollefteå och SBK Mellannorrlandsdistriktets Lokalklubbskonferans bär det av, vilket jag tror kommer bli intressant! Men Kira kommer bli firad till tusen när jag kommer hem med tårta och jaktkurs! En, eller snarare ett gäng, presenter kommer det nog också bli ;) 

Tänk att det redan har gått två år sedan Kira mötte världen, helt otroligt va stor mattes lilla prinsessa börjar bli! 

En bild på 2-åringen kommer så fort det går! Till dess får ni kika på en söt valpbild! 


Väldens sötaste Kira!

/Lisa

 

Kommentarer

Postat av: Maja & Nittra

Publicerad 2011-04-17 09:52:16

Grattis Kira! :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela