Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Nästa träningsträff - Stadsträning!

Publicerad 2011-04-25 19:32:11 i Allmänt

Hallo alla träningssugna!!

Hoppas att påsken har varit kanon härlig för er! Ler med öppen mun

Nästa träningsträff blir nu på lördag den 30/4 klockan 12:00 på torget! Då är det stadsträning med störning som gäller! Blinkar Huur bra träning som helst för ALLA hundar! Efter träningen går vi som vill på café UH och fikar och pratar hund medan hundarna övar på att sitta i bilen (tråkigt men bra för hundarna).

Hoppas att vi ses på lördag!

Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.comHär kommer en bild på nästan hela det härliga gänget som var med på Påskutställningen!Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela