Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Regnig dag och sjuk hund...

Publicerad 2011-04-07 15:26:21 i Allmänt

Hallo på er!

Kira har blivit sjuk... Mattes älskling har nästan inte kunnat gå, hon har stått still på samma fläck i timmar och slokat. Jag har burit henne i trappen och hon är supersuper slö. Hela tisdagen spenderades hos vetrinären och en massa prover togs på min prinsessa. Inget hittades förutom en infketion i halsen och feber. Vetrinären sa att det kunde vara allt ifrån urinvägsinfektion, livmoderinflammation till diskbråck och ryggfel...

Onsdagen fick hon vara hos vetrinären själv och bli röntgad. Det känndes i hjärtat att lämna henne där kan jag säga! Inget hittades förutom att halsmandlarna var riktkigt fula. Blir hon inte bättre efter helgen så kanske dom måste opereras bort. Knepigt värre, vetrinärerna hade aldrig sett en hund med hennes symptom som hade infektion i halsen...

Nej nu över till något lite roligare! Med regn ute och en sjuk hund passade dagen perfekt till en pysseldag! Jag sydde dummies =)


Ett litet gäng blev det!Ett matchande halvstryp med reflexpasspoal har det också blivit!


Nej nu ska jag pyssla om Kira! Hejjja gumsan! I kväll börjar också jaktkursen med SSRK som vi anmält oss till, jag får nog gå utan Kira den här gången och hoppas att hon kan vara med resterande gånger!

Kram på er!

Kommentarer

Postat av: Lena & Tuffy

Publicerad 2011-04-07 19:03:11

Ja, jag känner verkligen med dig. Det är som med barna...är hunden sjuk är vi sjuk! Men klart det ska ordna sig. Följer alla dina kommentarer för att se hur hon mår. Skickar en nospuss från Tuffy till Kira.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-04-10 09:48:59

försök få ett annat utlåtande finns för många taffata veterinären i denna stad. Man ha hört så mycket misstolka o fel diagnoser.

Postat av: eahunddagis

Publicerad 2011-05-07 20:49:10

Snygga dummies! hur gjorde du dem? innehåll? :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela