Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Några dagar!

Publicerad 2011-08-28 11:20:33 i Allmänt

Heeej!

En liten uppdatering om de senaste dagarna!

I onsdags hade vi fin besök från Umeå i form av Paulina och hennes söta staffe Alice! Hon och Kira röjde så mattorna flög medan jag och Paulina passade på att plannera lite inredningspyssel! Tack för ett trevligt besök!

I går var det Naturens dag på Bussbyvallen och runt Höglandssjön eftersom kommunen blivit årets friluftskommun 2011! Jag var där för Brukshundklubben och hade rallylydnad! Tyvärr inte så jättemycket folk, säkert på grund av vädret :/, men trevliga var de som kom förbi oss! Trevligt arrangemang av kommunen!

På kvällen var jag och Kira med Sophia på äventyr som slutade med svampplockning! Underbart! Tänk att jag inte kan låta bli att plocka svamp trots att jag redan har massor! ;)

Idag är det fortfarande samma eländiga väder så jag vet inte vad jag ska hitta på! Kanske blir det en tur till skogen med Kira och svampkorgen (igår fick det bli i en bajspåse, hihi! Dom är bra till mycket!)

Sköt om er!

Kraam!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela