Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Tajm för träningsträff igen!

Publicerad 2011-07-31 19:17:29 i Allmänt

Hallo på er alla goa hundvänner!

Nu är jag tillbaka från min stugvistelse och det är dax för träningsträff igen! Ler med öppen mun Vi är galet laddade, hoppas att ni är det med?!

Nästa träning blir nu på tisdag den 2 augusti klockan 18:30 i Lungviksparken (mitt emot Friskis & Svettis). Då vankas det nyttiga överraskningar för både två- och fyrbenta! Blinkar

Hoppas att vi ses på tisdag!

Kram,


Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela