Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Tid för träningsträff igen!

Publicerad 2011-06-20 14:14:19 i Allmänt

Hallo på er!

Nu är det tid för träningsträff! Den blir nu på onsadg den 22/6 klockan 18:30 i Lungviksparken (mitt emot Friskis & Svettis). Ta med något att sitta på, t.ex en filt, för vi kommer bland annat att gå igenom 1:a hjälpen och tassbandage på hund!

Hoppas att ni kan komma så ses vi! Ler

Kram,
 
Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com 

Kommentarer

Postat av: Helena & MIller

Publicerad 2011-06-29 09:37:16

Det är så roligt att du anordnar sånna här träffar. Vi om någon är i stort behov av det. Vi laddar redan för nästa träff!

Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela