Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Dagens träning!

Publicerad 2011-03-19 16:17:43 i Allmänt

Heeej!

Jag och Kira var iväg och tränade lite idag med riktig kommendering av Jennie och Anna, superkul och jättenyttigt är det verkligen! Det gick både bra och dåligt men jag är nöjd ändå! Linförigheten var väl lite sådär, men ändå bättre eftersom den har trasslat lite nu på slutet. Sedan läggande och ställande under gång var nästan perfekt, hon satte upp sig för tidigt bara vilket hon faktiskt inte brukar göra... Hindret och apporten vet jag ju att där har vi en del att fixa till. Men kul och nyttigt var det! Nu med lite nya tips är vi taggade på mer!

Kom hem, funderade lite på träningsplaner, testade de nya dummysarna och kampstocken, och satte mig sedan och sydde ett jakt/reflexhalsband med flärpar! Blir bra att ha i skogen ;)Ha en trevlig lördag allihopa!

/Lisa och Kira

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela