Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny TRÄNINGSTRÄFF!

Publicerad 2011-03-28 16:03:43 i Allmänt

Hej hej allihopa!
 
Hoppas att ni tyckte inkallningsträningen förra gången var nyttig! Nästa träningsträff blir nu på torsdag den 31/3 klockan 18:30 på Bilprovningen (igen tyvärr, längtar tills snön är borta!). Jag håller i lite övningar för er som vill i kontakt och följsamhet Blinkar.

I veckan kommer jag att skicka ut inbjudan till Hundmassage med plats, tid, kostnad osv. så då går det bra att anmäla sig!

Hoppas att vi ses på torsdag! Ler

Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com

Kommentarer

Postat av: Jennie, Phoenix och Dice

Publicerad 2011-04-02 21:38:13

Hejsan!Kul att du hittade till hemsidan med:)Jennie

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela