Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Äntligen träningsträff!

Publicerad 2011-05-26 13:54:50 i Allmänt

Hallo på er alla!

Nu var det länge sedan vi hade en träningsträff! Är ni lika sugna som jag? Blinkar Båda hundmassage föreläsningarna är nu över och jag hoppas att ni som har varit med någon av gångerna är nöjda! Kira är mycket nöjd nu när matte har nya massage kunskaper, hihi! 

Nästa träningsträff blir Hundens dag på Dekarsön (Solbacken)den 28/5, alltså nu på lördag! Klockan 11-15 håller det på, kom när ni kan!
Solbacken har öppnat ett nytt café där även våra fyrbenta kamrater får fika! Galet mysigt! Ler Det kommer att vara massor av olika aktiviteter så som rallylydnad, kantarellsök, viltspår med mera! Jag kommer att hålla i uppletande, budföring och tävlingslydnad där ute! Desstum en tipsslinga som Reginas Zoohörna har sponsrat superfina priser till, så vässa hundkunskaperna och kryssa järnet!

Hoppas att vi ses!

Kram,

Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com

Kommentarer

Postat av: Maja

Publicerad 2011-05-30 08:56:37

Hur ska du träna i veckan? :)

Kika på min blogg från gårdagens inlägg, där någonstans har du lillan.. :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela