Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Äntligen ny träningsträff!

Publicerad 2011-11-08 14:50:52 i Allmänt

Hallo på er alla sköna hundägare!

Äntligen är det dags för träningsträff igen!!! Ler med öppen mun Nu har det gått så läge så jag börjar sakna er alla! Det har varit massor av tentor men nu är jag tillbaka! Blinkar

Nästa träning kör vi nu på lördag den 12 november klockan 12:30! Vi möts på torget (vid hästen) och sedan miljö- och störningstränar vi i massor bland alla lördagsshoppare! Sedan ska hundarna få testa på att åka hiss och rulltrappa och gå i skjutdörrar (enkelt för vissa, men svårt för andra) så det är toppen bra att träna på både för valpar och äldre hundar!

Hoppas att vi ses på lördag!

Kram,


Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKira

Kommentarer

Postat av: Lena & Tuffy

Publicerad 2011-11-08 15:24:59

Här är 2 till som saknat ER !!!! Syns på lördag ;)

Postat av: Lisa och Kira

Publicerad 2011-11-08 15:42:37

Åh va roligt Lena! Det gör vi! :D

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela