Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Julmarknad lördag och söndag!

Publicerad 2011-11-25 19:41:09 i Allmänt

Imorgon lördag den 26 och söndag den 27 novenber finns jag tillsammans med Örnsköldsviks Brukshundklubb på torget här i Örnsköldsvik! Vi informerar om nästa års kursutbud med mera! Kom och mys på julmarknad med oss och visa era snygga hundar på stan!

Jag har med mig massor av hundtillbehör så kom och kika så kanske du hittar den perfekta julklappen till din fyrbenta älskling!

Vi ses!

Kraam
http://www.facebook.com/LisaochKira

Kommentarer

Postat av: Maudis

Publicerad 2011-11-26 09:30:29

Såklart kommer jag förbi med systrarna..L

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela