Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Tadaa!

Publicerad 2011-11-13 13:24:13 i Allmänt

Tjenamoss på er alla!

Igår hade vi en supermysig träningsträff! Först miljö- och störningsträning på stan, med platsliggning utanför gallerian bland alla lördagsshoppare! Wow vilka duktiga hundar! Samtidigt blev vi dagens händelse på stan, många barn som ville fram och klappa medan andra vuxna snabbt bytte sida när vi kom gående, haha!

Sedan gick vi ner till Resecentrum och åkte hiss och rulltrappa! Mycket imponerad blev jag av ALLA hundar som åkte både hiss och rulltrappa galant! Trots att rulltrappan var en aning läskig för en del så med lite övertalning så släppte dom det och hoppade på! Kira var mycket tveksam till en början men efter några vändor var hon först på rulltrappan! Så skönt!

Sedan gick vi på UH och fikade medan våra mycket trötta hundar vilade i bilen! Jättemysigt! Toppenbra idé Danne! =) Tusen tack alla goa hundägare, ni är bäst!

Idag så har jag pysslat på som vanligt! Det har blivit en nomesele än så länge, ska ge mig i kast med lite annat smått och gått nu! Sedan bär det av till Kempehallen och hålla skridskoskola!


http://www.facebook.com/LisaochKira

Njut det sista av helgen nu!

Kraaam Lisa och Kira!
Lisa_91_278@hotmail.com

Kommentarer

Postat av: Gårdsbacken

Publicerad 2011-11-14 13:19:21

Tack för senast!Vad kul det var att ses igen...

och gott fika ;))Jag har skrivit några rader om lördagen på Gårdsbackens sida om någon vill kika...Kramar från Paula & Danne på Gårdsbacken

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela