Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Jag är tillbaka!!!

Publicerad 2011-11-08 14:49:44 i Allmänt

Tjenamoss!

Nu var det ett tag sedan igen! Tiden rusar förbi och jag hänger inte med! Två tentor på väääldigt kort tid är nu över och jag har fått mitt liv tillbaka, åtminstonde för en liten stund ;) Här kommer en kort uppdatering om vad som hänt sen sist iallafall!

Vi har varit hundvakt till Aqua, en underbar Golden brud en helg när hennes matte var på resande fot! Kira och jag har njutit av sällskap och bus och helgen rasslade förbi!

Jag har fått min nya skridskoskolegrupp, hela 27 barn som ska lära sig åka! Jättekul =)

SSRK's inoff. utställning har varit och den var rikigt kul! Träffade många trevliga hundägare och hundar!

Här kommer lite bilder för en gång skull!


SSRK's inoff. utställning 29 oktober 2011


Kira håller span genom kattluckan!


Min nya kreation - Anna Anka! Apporteringsvilt?

Sköt om er alla!

/Lisa och Kira

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela