Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ringsekreterare!

Publicerad 2011-10-17 08:20:56 i Allmänt

Heej!

Brr va kallt det börja bli! Sitter i Umeå just nu och ska försöka plugga lite Nationalekonomi, men det går väl sådär...

I går var det en härlig och hundig dag! ÖBK hade sin inoff. utställning och jag var ringsekreterare, vilket är rikigt kul speciellt när man får skriva till en superbra domare! Fick se jättemånga fina hundar, både bekanta och nya, och jätteduktiga förare! Grattis till alla fina resultat!

Kira har varit lite smådålig, kräktes flera gånger igår, men nu verkar hon lite piggare så jag hoppas att det bara var något olämpligt som hon hade hittat och slukat...

Nej nu måste jag ta tag i pluggandet! ;) Ha en kalasbra vecka allihopa!

/Lisa och Kira

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela