Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Vilka hundar!

Publicerad 2011-09-27 08:20:07 i Allmänt

Halloj!

Måste börja med och tacka alla som var med på förra träningsträffen! I 5 timmar tränade vi våra hundar och hade huur trevligt som helst! Ni är ju kanon allihopa och wow vilka härliga sök- och spårhundar ni har! Jag hoppas att ni blev imponerade av deras fantasika nos och lite extra taggade till fortsatt träning! Hör gärna av er om hur det går och självklart även om ni behöver nått tips på vägen! =) Självklart ska vi göra det här på fler träningsträffar också, men nu först hade jag tänk mig lite rallylydnad och tävlingslydnad! Mer information om nästa träningsträff kommer till er inom kort!

Sköt om er!

/Lisa och Kira

Kommentarer

Postat av: Margit Evertsson

Publicerad 2011-09-29 15:27:37

Hej

Det är vi som deltog som ska tacka dig Lisa för ditt intresse att hjälpa oss. Vi hade en underbart trevlig dag. Du är bara BÄST.

Margit / Leisi

Postat av: Natta

Publicerad 2011-10-04 12:58:48

Hejsan !Jag undrar om du/ni har vanliga hundträffar ibland, och i närheten av Kramfors ?Hör gärna av dig till min mail !Mvh//Nathalie

Postat av: Lisa och Kira

Publicerad 2011-10-11 10:24:25

Hallo Nathalie!Jag har skickat ett mail till dig! :)/Lisa och Kira

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela