Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

God fortsättning!

Publicerad 2012-01-02 17:36:41 i Allmänt

Hoppas att ni alla hade en trevlig nyårsafton och att det gick bra med era hundar! Här var vi bortbjuda till min Faster så vi åt på tok för mycket god mat, spelade sällskapsspel och väntade in det nya året!

UFO-ballonger är väl himla mysiga? Vi skickade upp ett gäng och njöt av tystanden! Nu kommer en fundering... Varför får man med en tårta med raketer när man köper UFO-ballonger??? Urbota dumt tycker jag! Man köper väl tysta fina UFO-ballonger av en anledning? Att man INTE vill ha något som smäller? Jag hoppas att dom var tvungen att göra så för att bli av med eländet som smäller för det är ingen som köper dom! Sån tur har vi säkert inte men jag hoppas att fler och fler tycker att det där med raketer är bra onödigt och börjar tänka ett steg längre på alla de stackras djur som är livrädda under denna helg! Själv har jag turen att ha en hund som tar det lungt under nyår men jag lider verkligen med er som har det jobbigt :/

Nej nu över till något annat. Idag blev det en riktig pysseldag, vad annars kan man göra när det regnar och stormar såhär?! Jag knåpade ihop ett litet gäng kampflätor! :D


http://www.lisaochkira.n.nu


Nu gör vi det här året till det bästa någonsin! Är ni med mig?


P.S. Angående nästa träningsträff så bestämde vi den 5/1 MEN detta är på trettondagsafton så vi flyttar den! Info kommer om om när den blir! D.S.

Kommentarer

Postat av: Lena & Tuffy

Publicerad 2012-01-02 18:57:41

Himlars vá bra, det hade blivit kärvt för mig den 5:te. Ser fram emot nytt datum <3

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela