Lisa och Kira

– följ vår vardag i träning/tävling och bus!

Ny träningsträff!

Publicerad 2012-01-12 08:27:47 i Allmänt

Hallo på er alla!

Tack för igår alla som var med på promenaden! Hela 22 hundar blev vi, otroligt kul och vilken bra träning! Ler med öppen mun Vi planerade och bestämde ett nytt datum för nästa träningsträff som blir på tisdag den 17 januari klockan 18:30 på parkeringen vid arenan (Fjällräven center). Det kommer bland annat bli ett gäng med härliga övningar som vi gör tillsammans!

Det blev också bestämt att vi ska införa "Veckans trick" för att inspirera varandra med lite roliga trick man kan pyssla med i vinter, toppen idé tycker jag! Veckans trick är: High-Five! Så det tränar vi på tills på tisag och då ser vi hur långt vi kommt! Kan hunden redan det här tricket så utveckla det! Kanske High-ten med en puss, er fantasi sätter gränserna så släpp loss!

Vi ses på tisdag!

Kram,


Lisa och Kira
073-07 69 789
Lisa_91_278@hotmail.com
http://www.lisaochkira.n.nu
http://lisaochkira.blogg.se
http://www.facebook.com/LisaochKiraEfter mångas önskemål så ska jag nu äntligen ordna en facebook grupp till oss! Sök på "Lisa och Kira" om en liten stund så hittar ni den!


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kira

Jag är en superglad retriever blandning, 75 procent Flatcoated retriever och 25 procent Golden retriever, men jag är och ser ut precis som en flat! Min matte Lisa ,21 år, tävlar med mig i tävlingslydnad och rallylydnad än så länge. Men jag tränar också sök, spår, retrieverjakt, uppletande, budföring och lite annat smått och gott =) En och annan blandras utställning har vi varit på också för kul! Hemma har jag sällskap av katterna Kurre och Morris som är lagom roliga ibland... Retstickor! Matte har också släpat hem marsvinen Gilbert och Theodore, chinchillorna Henning och Hilda och ett akvarium. Måste jag nämna att matte, förutom att plugga till Civilekonom, också jobbar på Zoobutiken i Ö-vik? Jag tycker det är paradiset när jag för följa med henne på jobbet, kan det bli bättre?! Undrar ni över något så sänd gärna ett mail till Lisa_91_278@hotmail.com Kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela